Turvaa liiketoimintasi

SECUR tuotteet

SECUR III - Shields Up

Shields Up järjestelyllä turvataan sivustosi ja tietojärjestelmäsi pilvessä olevalla palomuurilla (Firewall, WAF, web application firewall). Palomuuri tunnistaa suuren joukon hyökkääjien kyselyistä ja torjuu ne ennenkuin ne saavuttavat itse järjestelmän. Lisäksi Shield Up pitää sisälään suorituskykyä nostavan maailmanlaajuisen cache järjestelmän CDN:n (Content Delivery Network). CDN merkitsee sitä, että sivustosi on nopeampi ympäri maailman ja samalla se vähentää sivustosi kuormaa.
Anna ammattilaisten hoitaa suojauksesi.

SECUR II - Bad Guys Down

Bad Guys Down järjestelyllä turvataan sivustosi ja tietojärjestelmäsi pilvessä olevalla palomuurilla (Firewall, WAF, web application firewall). Palomuuri tunnistaa suuren joukon hyökkääjien kyselyistä ja torjuu ne ennenkuin ne saavuttavat itse järjestelmän. Lisäksi Shield Up pitää sisälään suorituskykyä nostavan maailmanlaajuisen cache järjestelmän CDN:n (Content Delivery Network). CDN merkitsee sitä, että sivustosi on nopeampi ympäri maailman ja samalla se vähentää sivustosi kuormaa. 

Bad Guys Down ottaa järjestelmästäsi varmuuskopiot ajastetusti ja jos sivustollasi tapahtuu jotain ongelmallista, meillä on aina varmuuskopio olemassa toiminnan palauttamista varten. Sivustosi sisältöä monitoroidaan ja etsitään mahdollisia haittaohjelmia. Jos haittaohjelmia löytyy, ne poistetaan. Järjestelmäsi suorituskykyä monitoroidaan ja vasteaika ongelmista raportoidaan toimenpiteitä varten. Mitä tahansa tapahtuukin, toimintasi voi jatkua Bad Guys Down tuotteen avulla. Kaikkien skannausten frekvenssi on 12h.

Anna ammattilaisten hoitaa suojauksesi.

SECUR I - Kill It

Kill It järjestelyllä turvataan sivustosi ja tietojärjestelmäsi pilvessä olevalla palomuurilla (Firewall, WAF, web application firewall). Palomuuri tunnistaa suuren joukon hyökkääjien kyselyistä ja torjuu ne ennenkuin ne saavuttavat itse järjestelmän. Lisäksi Shield Up pitää sisälään suorituskykyä nostavan maailmanlaajuisen cache järjestelmän CDN:n (Content Delivery Network). CDN merkitsee sitä, että sivustosi on nopeampi ympäri maailman ja samalla se vähentää sivustosi kuormaa. 

Kill It ottaa järjestelmästäsi varmuuskopiot ajastetusti ja jos sivustollasi tapahtuu jotain ongelmallista, meillä on aina varmuuskopio olemassa toiminnan palauttamista varten. Sivustosi sisältöä monitoroidaan ja etsitään mahdollisia haittaohjelmia. Jos haittaohjelmia löytyy, ne poistetaan. Järjestelmäsi suorituskykyä monitoroidaan ja vasteaika ongelmista raportoidaan toimenpiteitä varten. Mitä tahansa tapahtuukin, toimintasi voi jatkua Kill It tuotteen avulla.

Kill It tuote pitää sisällään laajennetut skannaukset, hälytystilanteiden SLA:n, hot line yhteydet meille,  maineen monitoroinnin ja sen, että me suojaamme myös järjestelmäsi sisältäpäin. Järjestelmän sisäisiä tiedostoja skannataan mahdollisten hakkereiden aikaansaamien muutosten havaitsemiseksi. Kaikkien skannausten frekvenssi on 30 min. Sivuston mainetta monitoroidaan mustien listojen, ssl sertifikaatin, dns osoitteiden kautta. Hälytystilanteiden SLA tarkoittaa sitä, että sitoudumme reagoimaan tietyssä ajassa hyökkäyksen tapahtumisen jälkeen tai jos määritelty muu hälytystilanne syntyy. Sähköposti ja puhelin hot line muodostetaan meille.

Tämä tuote edellyttää, että teemme asennuksia järjestelmäsi sisälle, jonne asennetaan:

  • Sisäinen  firewall (WAF)
  • Tietoturvaohjelmisto
  • Sisäinen audit loki
  • Virhelokin seurantaosat

Sisäisellä firewallilla saadaan toissijainen suojakerros, jonne määritellään järjestelmäsi spesifiä säännöksiä. Tietoturvaohjelmisto suojaa WordPress asennuksen spesifisiä kohtia, kuten kirjautumissivuja, formin lähetyssivuja, XML-API ja REST-API rajapintoja. Sisäisen audit lokin kautta saat tietoosi kuka on tehnyt ja minkä operaation sivustollasi. Virhelokin seuranta auttaa näkemään mitä virheitä sivustosi generoi. Sivustosi ei tulisi generoida virheitä, koska ne voivat avata aukkoja puolustukseen. Kill It lähettää tiedon myös jos WordPress alusta tai sen pluginit ovat päivittämättä uusimpaa – tietoturvallisimpaan versioon.
Huom. Sisäiset ohjelmistot koskevat tällä hetkellä vain WordPress sivustoja. Jos sinulla on jokin toinen alusta ja haluat tutkia Kill It tuotteen mahdollisuutta, ole hyvä ja ota yhteyttä.

Kiil It tuote sisältää kaksi kertaa vuodessa tehtävän tietoturva-auditoinnin. Tietoturva-auditoinnissa järjestelmään skannataan hyökkäystyökaluilla ja pyritään etsimään mahdolliset aukot ja annetaan suositukset järjestelmän koventamiseksi ja hyökkäysrajapinnan pienentämiseksi.

Anna ammattilaisten hoitaa suojauksesi.

Lisäksi tietoturvaprojektit

37 000

murtautumista joka päivä

4%+

liikenteestä pahantahtoista

61%

yrityksistä kohteena 2019

70%+

sivustoista murrettavissa